Training: Verhoog de interactie tijdens (remote) teammeetings

Je kent dat wel: je hebt iets gepresenteerd voor je (remote) team en vraagt wat zij ervan vinden. En dan kunnen er een aantal dingen gebeuren. Het wordt het stil. Heel stil. Ze kijken versteend in de camera, maar niemand die iets zegt, nee dat doen ze pas na de meeting via privé chat. Of er komt meteen commentaar. En ja hoor, diegene die altijd zijn mond opentrekt doet dat nu ook weer. Balen hè!

Of je wilt brainstormen, maar die energie van een live brainstorm is er niet online. Trekken, sleuren en veel energieverlies, dat vat vaak een online teammeeting samen.

Maar hoe doe je dat nu als leidinggevende, een goede online meeting leiden? Hoe zorg je dat tijdens (remote) meetings ieders mening wordt gehoord? En hoe zorg je dat iedereen met zijn aandacht bij de meeting blijft? En hoe vermijd je dat achteraf tijdens privé chat wel medewerkers hun mond opentrekken?

Gelukkig bestaan er wel heel wat methodes die werken. Zo kan je zelfs bij de moeilijkste teams toch (onderlinge) feedback losweken. 

Sommigen waren aan de training begonnen met het idee om op de achtergrond nog wat ander werk te verrichten, maar door de manier waarop je de sessie had opgebouwd zaten ze er volledig in en waren ze er 100% met hun aandacht bij. De tips die je hebt gegeven vonden ze heel bruikbaar. Velen hebben deze intussen met succes toegepast! Dank je wel! Bie Lesage, Talent officer In The Pocket

Tijdens deze training neem ik je graag mee doorheen alle tips en tricks die werken om je team actief te laten deelnemen aan een (remote) meeting. Je leert ook hoe je ook stillere medewerkers actief kan laten participeren en hoe je "roepers" niet de overhand laat nemen. Je leert een grote diversiteit aan meningen te verzamelen zodat de reacties tijdens je meeting komen en niet achteraf in de privé chat of aan de koffie automaat. Het resultaat is een (remote) meeting waarin iedereen feedback gegeven heeft waardoor betere beslissingen genomen worden. En er minder (verborgen) weerstand komt achteraf. 

PRAKTISCH

  • Deze training is bedoeld voor leidinggevenden die beter willen worden in leiden van teammeetings en expliciet in het loskrijgen van constructieve reacties van iedereen tijdens een (remote) teammeeting. 
  • Trainer: Ann Verlinden, gecertificeerd trainer/coach en erkend bemiddelaar. 
  • Infinio organiseert deze interactieve training inhouse voor bedrijven. Investering, ongeacht het aantal leidinggevenden die deelnemen, 1080€ excl. BTW. 
Training: Verhoog de interactie tijdens (remote) teammeetings
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Training: Verhoog de interactie tijdens (remote) teammeetings

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x