Referenties

star
star
star
star
star

Mensen coachen in hetgeen waar ze nog beter in kunnen worden, is een enorm talent van jou, Ann! De inzichten die je mij al hebt gegeven en waarmee ik onmiddellijk aan de slag kan, zijn van onschatbare waarde!

Liesbeth Gerits, HR manager Bewel

star
star
star
star
star

Ongebreidelde creativiteit, killing deadlines en uitgesproken karakters - het zijn maar enkele van de typische ingrediënten van een bureau als het onze. Een omgeving waarin samenwerken op scherp staat. En soms zelfs onder druk. Als bureau wilden en willen we hierin groeien: samen stappen zetten. Ann ging en gaat met ons op pad. Zij heeft ruimte gecreëerd voor het juiste gesprek, handvaten aangereikt en ons gechallenged om op een andere manier te communiceren. En dat is ook, of zeker, voor een marketing- en communicatiebureau een uitdaging-om-u-tegen-te-zeggen. Wij ervaren Ann als een echte professional waarmee het fijn samenwerken is en zijn vooral heel tevreden dat de resultaten nu al zichtbaar zijn.

Tom Van Den Bergh, CEO RCA

star
star
star
star
star

Door de voortdurende groei van ons boekhoudkantoor, was het noodzakelijk geworden om ook onze interne samenwerking aan te pakken en te verbeteren waar nodig. In overleg met Ann en Karin hebben wij als vennoten samen met al onze medewerk(st)ers hiervoor een traject uitgestippeld. We hebben hierbij kunnen vaststellen dat Ann en Karin de kwaliteiten hebben om op een respectvolle manier al het positieve van onze kantoorwerking in de verf te zetten. Heel wat medewerk(st)ers waren dat positief gevoel immers voor een stuk kwijt geraakt. Uiteraard hebben ze ook een aantal punten tot verbetering blootgelegd, doch steeds op een professionele manier en aan de hand van zeer concrete actiepunten. Op korte termijn zagen wij reeds het positieve gevolg van onze samenwerking met Ann en Karin : er is meer bereidheid om elkaar te helpen, de werksfeer is minder gespannen, de communicatie is veel duidelijker, meer respect voor de eigen situatie, … Karin en Ann, bedankt voor jullie professionele hulp !

Peter Vandersteegen, vennoot Coda Boekhouders

star
star
star
star
star

We schakelden Ann in om onze organisatie te ondersteunen in het verder uitbouwen van een feedback culture. Ann onderscheidt zich van andere trainers door haar professionaliteit, no-nonsense en pragmatische aanpak. Tijdens haar sessies (oa. motiverend feedback geven) krijg je, naast een stukje theorie, vooral heel wat concrete handvaten aangereikt waarmee je direct aan de slag kan. Via gerichte oefeningen kon ons team haar tips & tricks ook toepassen en oefenen, zodat ze na de sessie meteen aan de slag konden gaan in coaching en feedback gesprekken met hun team. Ik zou iedereen die op zoek is naar een mensgerichte, pragmatische en no-nonsense samenwerking Ann kunnen aanbevelen! Ze is een krak in haar vak!

Emma Braeye VP people bij In The Pocket

star
star
star
star
star

“Ik wil Ann beschrijven als eer zeer authentieke en warme persoonlijkheid, met zeer veel aandacht voor de mens. Al haar sessies zijn zeer interactief en ze weet heel goed de vaak lastige toepassing van ogenschijnlijke simpele regels van One2Ones te demonstreren via effectieve oefeningen. Je zal steeds iets bijleren, en Ann zal je steeds op onverwachte momenten raken”.

Benny Schaeken, Director Smart Cities at Cegeka

star
star
star
star
star

Ik grijp nog vaak terug naar de notities die ik maakte tijdens Anns vorming rond ‘motiverend feedback geven’. Anns tips en tricks zijn tegelijkertijd breed toepasbaar en toch toegespitst op onze specifieke workflow. Ann heeft veel ervaring en wist deze kundig in te zetten om ondersteuning te kunnen bieden op maat van onze organisatie!

Naomi Vandenbroeck, Publiekswerker FOMU Antwerpen

star
star
star
star
star

In het kader van het Q-Stagelabel werkt Voka – Kamer van Koophandel Limburg samen met Infinio voor de opleiding van de stagementoren. In het verleden werden de mentoropleidingen intern door Voka – Kamer van Koophandel georganiseerd. Uit feedback van de deelnemers bleek echter dat er meer nood was aan een professionele opleiding met voldoende aandacht voor de praktijk. Vandaar dat we besloten hebben met Ann Verlinden van Infinio in zee te gaan. Met Infinio als partner in dit project zijn we erin geslaagd een antwoord te bieden op de vraag om professionalisering en krijgen de deelnemers een opleiding op maat.

Cherly Freson, Coördinator onderwijs bij VOKA

star
star
star
star
star

Gedurende de afgelopen jaren heb ik met een regelmaat en in verschillende setting met Ann mogen werken. In de sessies die we gehad hebben hebben we samen gewerkt aan het bouwen van sterke teams terwijl ze me in andere, “1-1 sessies”, goede en directe coaching feedback heeft gegeven. Hoewel het niet altijd makkelijk is en soms ook erg confronterend waardeer ik de sessies met Ann erg, haar feedback is altijd opbouwend en respectvol. Mede dankzij Ann ben ik een betere manager en, misschien nog belangrijker, een beter persoon geworden. Ann blijft ook werken aan haar eigen ontwikkeling, door het leren van nieuwe technieken, ideeen en het verkrijgen van een andere kijk op zaken blijft ze groeien als coach.

Roy Quaedackers, Sr Director EMEA SC planning at Medtronic

star
star
star
star
star

“Gedurende de twee trajecten die ik bij Ann heb gedaan voelde ik me telkens enorm veilig en had het gevoel van thuis te zijn/komen. Dit hielp mij enorm om alles te zien en uiten zonder filters. De verworven inzichten uit deze trajecten helpen me dagelijks zowel op professioneel als privé vlak. Bedankt Ann“

Kris Cox, Senior Manager Enterprise Architectuur

star
star
star
star
star

We zochten een organisatie die ons kon ondersteunen in een interactieve en op maat gemaakte opleiding communicatie voor onze werf- en projectleiders en ploegbazen. De workshops van Ann waren heel gericht, zodat dat leermomenten en de vertaalslag naar de dagelijkse praktijk meteen konden toegepast worden. Als je van een aangename, correcte en no-nonsense samenwerking houdt, kunnen we Ann zeker aanbevelen !

Claire Loyens, HR directeur Houben

star
star
star
star
star

Ann is een echte professional met een ruime expertise en ervaring op vlak van leidinggeven. Bij haar krijg je geen saaie theoretische sessies. Wel ervaringsgerichte inzichten, gebracht met veel plezier. Je verlaat de sessies met concrete tips en handvaten die je de volgende dag onmiddellijk kan uittesten. Als coach stimuleert ze werkelijk zelfreflectie en zet ze mensen zo in hun eigen kracht. Ik kan iedereen die wil inzetten op zijn menselijk kapitaal de mensgericht coachende leiderschapstijl waarmee An doordrongen is, aanraden! Een topper!!

Inge Driesmans, HR manager

star
star
star
star
star

Ann is een warm en vriendelijk persoon, waarbij het meteen klikte. Ze straalt een gevoel van rust uit, in een vertrouwde en veilige sfeer waar alles gezegd kan worden. Door samen te vatten of aan te geven hoe zij zich bij mijn uitspraken voelde, hield ze een spiegel voor waarin ik veel over mezelf geleerd heb. Ik denk nog vaak met veel plezier en inspiratie terug aan onze sessies.

Dorine Engelen, project leader Cegeka

star
star
star
star
star

Ik had het gevoel dat ik al maanden teveel werk had en zag door de bomen het bos niet meer. Ik nam mijn werk dagelijks mee naar huis, werd futloos, ging niet meer sporten enz. In samenspraak met mijn werkgever hebben we de hulp van Ann ingeroepen. Ann wist me vanaf het eerste contact al zeer goed te lezen. We zijn dan ook direct aan de slag gegaan met enkele zeer concrete taken. Zo leerde ik ook tijd maken voor mezelf en mits de nodige discipline merkte ik op dat ik veel meer gedaan kreeg, op minder tijd. Daarnaast voelde ik me ook rustiger en had ik niet meer dat constante gevoel dat ik geleefd werd. Met slechts enkele afspraken, heeft Ann me de juiste handvaten gegeven, om werk en privé duidelijk te kunnen scheiden, als ook me doen beseffen hoe en waar mijn prioriteiten liggen. Door meer aandacht aan mezelf te besteden, werd ik veel productiever en heb ik stappen kunnen nemen, waar ik nooit eerder van heb durven dromen.

Wendy van Essen, Ondernemersadviseur Unizo Limburg

star
star
star
star
star

De wijze waarop jij jouw talentenworkshop geeft is zeer inspirerend. De rust en het gevoel snel 1 met de groep te zijn waren hier mede debet aan. Ook de groep zelf liet zich geheel meeslepen in jou aanpak, vragen en opdrachten. Ik merk nu al dat ik op een andere manier naar mijn team kijk.

Monique Kerbusch, teammanager

star
star
star
star
star

Dank zij Ann heb ik mijn talenten terug ontdekt en anders leren gebruiken met heel positieve resultaten in mijn rol als teammanager.

Kristine Schepers, teammanager Sint Franciscusziekenhuis

star
star
star
star
star

Jaren heb ik zitten worstelen met barrières wat in mijn ogen persoonlijke tekortkomingen waren. Uren training heb ik hier voor gevolgd alsook kilo’s boeken gelezen. Alle voorstellen en best practices heb ik daarbij uit geprobeerd, doch telkens verval je terug in je oude gewoontes. Ann slaagt er echter in om je een volledige andere kijk op de situatie te laten krijgen.

Noël Thoelen, manager

star
star
star
star
star

Mijn samenwerking met Ann begon met een coachtraject van één van onze medewerkers, die Ann haar gegevens via via had gekregen en groeide uit tot een soort partnership. Noem Ann gerust onze "huiscoach":-), uiteenlopende individuele coachtrajecten wist ze ondertussen succesvol af te ronden. Maar de samenwerking gaat verder dan de coachtrajecten. We betrekken Ann bij ons HR beleid, wanneer er nood is aan trainingen voor de mensen om dat beleid te ondersteunen, komt Ann op de proppen. Ze werkt trainingen op maat uit die echt beantwoorden aan onze noden. Ik apprecieer haar authentieke aanpak, haar eerlijke en oprechte feedback, het professioneel advies en als kers op de taart is Ann gewoon een heel warme en fijne madam om mee samen te werken ;-)

Ellen Debrie, HR manager at Prato

star
star
star
star
star

‘Zelfs al heb je een hecht en gelukkig team, toch is een sessie met teamcoach Ann nooit verloren tijd. Wij leerden veel van elkaar tijdens deze sessies, ookal werken we al jaren samen. Het is vooral fijn om te merken dat Ann ons op dezelfde golflengte heeft gekregen door ons zelf te laten nadenken over de werking van ons team. Een teamsessie is dus zeker niet alleen voor nieuwe teams of teams waar problemen zijn, maar voor iedereen die graag nog beter samen wil functioneren binnen het bedrijf.’

Katrien Ackx, operations manager at Runtime Services

star
star
star
star
star

Ann heeft een buitengewoon empathisch vermogen wat haar in staat stelt zich volledig in te leven in de situatie van de gesprekspartner. Iemand die je volledig begrijpt is de eerste, essentiële stap.”

Johan Cappelle, CFO bij het Poetsbureau

star
star
star
star
star

Ik heb bij Ann de opleiding “Motiverende One 2 One gesprekken” gevolgd. Een opleiding die goed in elkaar zat. Ann brengt mensen van verschillende bedrijven samen en maakt met hen een opleiding startend van waar de verschillende mensen al zitten met hun kennis. Door conversaties en aanvullende informatie aangeleverd door Ann krijg je de technieken aangereikt. Deze technieken worden direct in de praktijk omgezet door te oefenen met mede -cursisten. Voor mij heeft een open training een meer waarde tov een in-house training omdat je dan ook met andere “bedrijfsculturen” in aanraking kan komen. Doordat de opleiding ook zeer gefocused was, bleef er veel meer hangen dan in andere trainingen. Een aanrader !

Ilse Dierickx, Agile Coach at Swift at Cegeka

star
star
star
star
star

Op mijn werk werd me de mogelijkheid geboden om een coachingstraject te starten en dit om mij te laten groeien in mijn rol als manager. Vanaf het eerste moment voelde ik bij Ann die klik die nodig is voor zo een traject. Zelden heb ik iemand ontmoet die me zo goed aanvoelt, iemand die de rollercoaster aan gedachtengangen en emoties binnen in me weet te bevragen en benoemen. Ann is iemand die daar vorm aan kan geven, de nagel op de knop slaat met haar steeds opnieuw binnenkomende vragen en bemerkingen. En dit telkens weer met zoveel respect en bewijstzijn van de onzichtbare grenzen van gevoelens en emoties. Ik ben tijdens het laatste jaar hierdoor enorm gegroeid, heb een aantal life-changing beslissingen kunnen nemen en heb bovenal rust gevonden. Rust die me de ruimte geeft om te groeien als manager.

Dorien Cosemans, Operation managers at Credon

star
star
star
star
star

Infinio helpt ook deze bedrijven: Antea Belgium, Cocomo, Deusjevoo, Logo Limburg, Nexushealth, Jidoka, Quasydoc, SKP, Stad Genk, Stad Hasselt, Toerisme Limburg, TVL, Studio Pieter Stockmans, Yontec, Scouts en Gidsen Vlaanderen, Bewel, Brouwland, Climatrix, Ebema, Friesland Campina, Het Poetsbureau, Mast Agency, MPI Oosterloo, OCI, Stebo, ...

Ben jij de volgende?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x