Leer je medewerkers elkaar feedback geven

COMMUNICATIE TUSSEN MEDEWERKERS LOOPT NIET ALTIJD SOEPEL

Er zijn onuitgesproken verwachtingen, irritaties, onderhuidse spanningen of geroddel aan de koffie automaat. 

Op zich hoeft dat geen probleem te zijn, op voorwaarde dat medewerkers met elkaar het gesprek aangaan als het fout gaat. En daar wringt het schoentje. 


ELKAAR AANSPREKEN EN FEEDBACK GEVEN GEBEURT VAAK NIET

Waarom niet? Soms uit angst voor een conflict, of niet wetende hoe de feedback duidelijk en constructief te formuleren. En soms omdat iemand aanspreken spannend is, of omdat er te weinig psychologische veiligheid binnen het team is. 


DEZE TRAINING HELPT JOUW MEDEWERKERS MET HET ELKAAR AANSPREKEN

Je medewerkers leren op een goede en constructieve manier feedback geven aan elkaar. Duidelijke feedback zonder er doekjes rond te wikkelen en tegelijk zacht voor de relatie. 

Feedback geven en beter samenwerken leer je door samen te doen, en jezelf kwetsbaar op te stellen. Daarover gaat deze training ook. Zo verhoog je ook de psychologische veiligheid in je team. 


We schakelden Ann in om onze organisatie te ondersteunen in het verder uitbouwen van een feedback culture. Ann onderscheidt zich van andere trainers door haar professionaliteit, no-nonsense en pragmatische aanpak. Tijdens haar sessies (oa. motiverend feedback geven) krijg je, naast een stukje theorie, vooral heel wat concrete handvaten aangereikt waarmee je direct aan de slag kan. Via gerichte oefeningen kon ons team haar tips & tricks ook toepassen en oefenen, zodat ze na de sessie meteen aan de slag konden gaan in coaching en feedback gesprekken met hun team. Ik zou iedereen die op zoek is naar een mensgerichte, pragmatische en no-nonsense samenwerking Ann kunnen aanbevelen! Ze is een krak in haar vak! Emma Braeye, VP People bij In The Pocket


EEN IDEALE COMBINATIE TUSSEN INHOUD, TEAMCOACHING EN TEAMBUILDING

Deze training is dan ook de perfecte vertaling van hoe medewerkers optimaal leren en ontwikkelen. Enerzijds door kennis op te doen in hun eigen tempo. Anderzijds door samen met een collega of met het gehele team echt feedback te geven en te praten over wat anders en beter kan.

De hele opzet is aangepast aan de behoeften van vandaag: online en live mogelijkheden, net zoals jullie dat wensen. 


PRAKTISCH

 • Deze opleiding is geschikt voor teams die beter willen worden in hun onderlinge communicatie en feedback
 • Trainers: Ann Verlinden en Karin Prince
 • Ze bestaat uit 5 hybride modules. Deze zijn opgebouwd uit theorie, opdrachten en inspiratie
 • Elke module duurt 3 weken. De totale benodigde tijd voor elke medewerker is 1,5 tot 2 dagen verspreid over 15 weken. 
 • Hybride betekent dat ieder de theorie in eigen tempo online kan volgen en dat de oefeningen in duo of in team live of online gebeuren.
 • Als leidinggevende coördineer jij, samen met ons, de praktische kant van deze training.
 • Tarieven starten vanaf 2500€ excl. BTW voor één team. Aangepaste tarieven indien meerdere teams tegelijk deelnemen aan deze training. 
 • Het is een training waarin medewerkers uit hun comfortzone gehaald worden om zo echte blijvende verbetering in hun samenwerking en communicatie teweeg te brengen.
Ik grijp nog vaak terug naar de notities die ik maakte tijdens Anns vorming rond ‘motiverend feedback geven’. Anns tips en tricks zijn tegelijkertijd breed toepasbaar en toch toegespitst op onze specifieke workflow. Ann heeft veel ervaring en wist deze kundig in te zetten om ondersteuning te kunnen bieden op maat van onze organisatie!
Naomi Vandenbroeck, Publiekswerker FOMU Antwerpen

Wil je meer informatie, om ook jouw medewerkers te leren elkaar aan te spreken? Vraag hier meer info

Leer je medewerkers elkaar feedback geven
 • {{ message }}
 • {{ bookable_message }}
 • {{ event_message }}
Leer je medewerkers elkaar feedback geven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x