Coaching van leidinggevenden

Leidinggevenden kiezen voor coaching trajecten bij Infinio omdat ze dan in alle discretie kunnen groeien  in hun leiderschap. 

Wij fungeren als een veilige toetssteen voor ideeën, manieren van communiceren, jouw persoonlijke ontwikkeling... Kortom we zijn een kritische en professionele sparringspartner die er is voor jou. 

Bij de start van elk coachtraject formuleren we samen de ontwikkelvraag en gewenste resultaten. Tijdens de coachsessies zijn we 100% met onze focus bij jouw verhaal. We luisteren, sparren, spiegelen en zalven. Vaak confronterend, altijd professioneel. Na elk traject evalueren we samen de behaalde resultaten en is er ruimte voor opvolging.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik met een regelmaat en in verschillende setting met Ann mogen werken. In de sessies die we gehad hebben hebben we samen gewerkt aan het bouwen van sterke teams terwijl ze me in andere, “1-1 sessies”, goede en directe coaching feedback heeft gegeven. Hoewel het niet altijd makkelijk is en soms ook erg confronterend waardeer ik de sessies met Ann erg, haar feedback is altijd opbouwend en respectvol. Mede dankzij Ann ben ik een betere manager en, misschien nog belangrijker, een beter persoon geworden. Ann blijft ook werken aan haar eigen ontwikkeling, door het leren van nieuwe technieken, ideeen en het verkrijgen van een andere kijk op zaken blijft ze groeien als coach.

Roy Quaedackers, Sr Director EMEA SC planning at Medtronic


Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op: 

Coaching van leidinggevenden
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Coaching van leidinggevenden

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x