Misschien moeten we eens naar huis gaan

22 augustus 2022

Bovenstaande woorden zijn woorden die mijn vriendin, Petra, nooit zou gebruiken. Toch niet 25 jaar geleden toen we samen het nachtleven onveilig maakten. Want feesten en wij was als Poetin en zijn ego. Onlosmakelijk met elkaar verbonden.  

Waar is de tijd dat de moeilijkste beslissing een cocktail of pintje was als eerste drankje? (de beslissingen na het eerste drankje gingen altijd beter)
 
Oh boy, is mijn wereld vandaag anders! Daarin krijg ik zulke mails:  
 
“Hei Ann, ik hoop dat je het niet vervelend vindt maar…”
“Dag Ann, Ik wil de pret niet bederven maar…”
“Ann, Alert!!”

Dan weet je, even Apeldoorn bellen!

Whats gebeurd, vraag je je af? Er stonden schrijffouten in mijn vorige mail. En in die daarvoor ook. En in die daarvoor? Ook… En ik heb super lieve fans die me daar attent op maken (dank Ellen, Koen, Joke, Syl…).

Maar het talent om foutloos te schrijven, heb ik niet. Dus heb ik een expert gevonden. Petra dus! Want haar op stap gaan, heeft plaatsgemaakt voor foutloos schrijven (iets met wijsheid en jaren of zo.) 

Voor feedback idem dito. Als een kater na een nachtje stappen jou aantrekkelijker lijkt dan feedback geven? Dan is het tijd om een een training te volgen van een expert

PS: Ik moet Petra nog vragen voor deze opdracht (Petra, bij deze:)). Maar mocht je in deze mail nog schrijffouten ontdekken, laat het mij weten! Dan heb ik meteen een back up voor als Petra niet kan.

PPS: Leren hoe je foutloos feedback geeft? 16 en 23 september te Hasselt van 9.00 tot 12.30.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x