Honing is goed voor je lijn!

5 oktober 2022

Laatst gingen mijn man Jo en ik naar de sauna. Jo schreef zich in voor een sessie honingscrub en ik ging een half uurtje later voor een massage. Er bleken 2 deelnemers voor de honingscrub sessie: Jo en een bloedmooie jonge vrouw. Schoonheid kent vele vormen maar haar vormen zouden zo op de cover van een beauty magazine kunnen.Of ik jaloers was? Ja zeker!
Niet voor de honing die op plekken komt waar ik geen honing hoef, niet voor het feit dat zij haar lichaam zou insmeren met honing in het bijzijn van mijn man (Hè, gun een ander ook wat), het was haar lijf dat me deed verlangen naar een paar kilo minder op de weegschaal.

Ook in het werk komt jaloersheid voor en dat is maar goed ook. Het vertelt je welk verlangen jij hebt en waar je jezelf dus nog in kan ontwikkelen. Als je het een ander even hard gunt als jezelf is jaloersheid een perfecte richtingaanwijzer.

Mocht jij jaloers zijn op teams die nog beter samenwerken het jouwe, check dan onze nieuwste training en gebruik die energie van jaloersheid om jouw team te helpen groeien!PS:  Toen ik nadien met ingehouden buik vroeg hoe het was geweest, zei Jo: “het was een bijzonder lekkere ervaring!” 

Al iets slankere groeten,

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x